Java.lang.norsk

Fra Hiofwiki
Gå til: navigasjon, søk

Jeg har ikke noe imot at folk starter egne sider her, men hvis dere kunne ta i tanke at det er flere fag enn oss som bruker dinne wikien, hadde det vært kjempefint. Jeg har gitt alle sidene nye navn av formen Java.lang.norsk/<gammel tittel>. Det ville også vært fint om dere kunne prøve å konsolidere dette inn i hovedsiden istedet for å starte deres egen "portal". Det er fritt fram for alle å editere de artiklene som vi har skrevet allerede (jeg så det var en del artikler med samme tema...) og jeg ville helst sett at det arbeidet som går inn i denne siden dette går til å forbedre hovedsidene istedet :) - Daniel Bruce 27. aug 2007 kl. 15:34 (CEST)

Velkommen til Java.lang.norsk!

Her skal studenter kunne legge inn javakode med norske kommentarer og på den måten lage et norskt alternativ til alle de engelske hjelpemidlene som er å finne på nettet.

Hello world kommer man vel ikke unna!


Ikke vær redd for å legge ut ting som ikke fungerer, bare husk å opplys om dette i en kommentar. Om det ser rotete ut så er det ikke noe problem, noen annen rydder alltids opp etter deg! Skulle vært sånn i andre sammenhenger også!

Emner:

Nyttige linker
Introduksjon til java
Løkker
Kalender rutine

Det er ting vi må bli enige om, der hvor det er naturlig med æ,ø og å i navn på klasser og andre ting hva skal vi skrive? aa istedenfor å? Eller bare a? - Mest naturlig er vel å bruke aa, oe, ae osv... Hvordan skal presentasjonen av kode se ut? Trykker du på "Løkker" linken ser du at det ikke ser så oversiktlig ut.
Forslag til presentasjon av kode.

Hvor mye forkunnskaper kan man forvente av brukerne? Hva skal kommenteres og hvordan? Skal kommentarene komme før, på samme linje eller etter koden?

Oppgaver og løsninger